Henrieke van Assen

Evenementen fotograferen


Eventfotografie in Zwolle

Een event is een bijzonder moment in het bestaan van uw bedrijf. Een moment dat niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Staat er een congres, symposium, bedrijfsjubileum of ander event op uw agenda? Door mij als ervaren eventfotograaf in te schakelen bent u verzekerd van foto’s van goede kwaliteit, terwijl u al uw aandacht kunt richten op uw taken tijdens het evenement. 


Fotografie tijdens een congres, symposium of ander evenement

Sfeervolle beelden van een zakelijk event vormen een tastbaar aandenken voor de bezoekers en een prachtig visitekaartje van uw bedrijf. Ze zijn ook van waarde voor mensen die wel belangstelling hadden, maar niet konden komen. Die krijgen via de foto’s alsnog een beeld van de sfeer en deskundigheid van uw bedrijf en zullen er alles aan doen om een volgende keer wel aanwezig te zijn. 


Fotografie van bedrijfsjubilea en bedrijfsfeesten

Zet u een medewerker in het zonnetje of heeft u met elkaar iets te vieren? Met mooie foto’s kunt u nog eens extra nagenieten. En de medewerker die een jubileum vierde, doet u een enorm plezier met een blijvende herinnering in de vorm van een prachtig fotoalbum.


Foto’s van uw zakelijk event: dit kunt u ermee 

U kunt de foto’s gebruiken voor een mooi fotoalbum als herinnering aan het evenement. Of misschien zelfs als expositie op een speciaal voor het event bestemde herinneringsmuur, bij wijze van ‘wall of fame’. Daarnaast kunt u de foto’s delen via sociale media en wellicht ook bij de communicatie over vervolgafspraken na het event.


Zakelijk event? Met eventfotograaf Henrieke van Assen uit Zwolle bent u verzekerd van goede foto's. Bel 06 - 43 29 42 45.

Henrieke van Assen © 2018. Alle rechten voorbehouden.