Henrieke van Assen

Sommige momenten ervaar je als meer bijzonder of betekenisvol dan andere. Daarom wil je die momenten vasthouden en omvormen tot liefdevolle herinneringen. Voorbeelden zijn feestelijkheden zoals de doop van een kind of kleinkind of een bruiloft. Maar ook bij het verlies van een dierbare kun je de behoefte voelen om met behulp van beelden blijvende herinneringen te creëren.

Bruidsfotografie

De trouwdag is een bijzondere dag in het leven van twee mensen. Misschien wel één van de meest bijzondere momenten die je in je leven kunt meemaken. Maar het is ook een dag die vaak als in een roes voorbijgaat. Een dag vol gebeurtenissen en emoties. Om later in alle rust te kunnen terugkijken op de huwelijksdag, zijn mooie foto's onmisbaar. Foto's waarop niet alleen is vastgelegd hoe het bruidspaar eruitzag en wie erbij waren, maar die juist ook de sfeer en details treffend in beeld brengen. Na afloop verwerk ik de foto's voor het bruidspaar in een onconventioneel, stijlvol, handgemaakt trouwalbum. 

'Dag-in-het-leven'-fotografie

Intiem maar o zo dierbaar. Wie ervoor kiest een ernstig ziek iemand op foto's te vereeuwigen, zorgt voor een waardevolle, blijvende herinnering. Voor mij als fotograaf zijn deze reportages natuurlijk een bijzondere ervaring met veel impact. Een dag in iemands leven fotograferen doe ik met heel mijn hart.

Bij de reportage lever ik een stijlvol handgemaakt album. 

Doopfotografie

Een doopdienst of doopsel is een feestelijke, waardevolle gebeurtenis in het leven van uw kind. Foto's van dit bijzondere moment vormen niet alleen een prachtige herinnering voor ouders, verzorgers, opa's en oma's, maar zijn ook betekenisvol voor het opgroeiende kind. Ik fotografeer met een Leica, zonder flitslicht. Daardoor breng ik de doop in de kerk op een natuurlijke en sfeervolle manier in beeld zonder de dienst te verstoren. Om van deze bijzondere gebeurtenis een blijvende herinnering te maken, lever ik bij de reportage een prachtig, handgemaakt album. 

Rouwfotografie

De dagen van overlijden tot en met uitvaart zijn bijzonder intens. Veel mensen ervaren dat deze dagen in een roes voorbijgaan en hebben er achteraf spijt van dat er geen foto's zijn gemaakt. Als uitvaartfotograaf breng ik deze momenten sfeervol in beeld. Geheel volgens uw wensen. Onopvallend, respectvol en zonder flitslicht te gebruiken. 


Meer weten? Neem contact op.


Henrieke van Assen © 2018. Alle rechten voorbehouden.