Henrieke van Assen


Bruidsfotografie


Bruidsfotografie: liefde liefdevol in beeld gebracht

Als huwelijksfotograaf heb ik de mooie taak om een huwelijksdag met al zijn emoties en details op een bijzondere en sfeervolle manier in beeld te brengen. De relatie tussen bruid en bruidegom staat centraal. Ik fotografeer op een onopvallende manier met een kleine camera, waardoor je je nauwelijks bewust bent van mijn aanwezigheid.

Handgemaakt trouwalbum

Om naast de herinnering een tastbaar en blijvend aandenken in handen te hebben, maak ik na afloop voor jullie een onconventioneel, stijlvol, handgemaakt trouwalbum. Hierbij werk ik samen met het Italiaanse bedrijf Graphistudio. Zo beschikken jullie over een bijzondere, waardevolle trouwreportage van die ene dag waarop jullie een verbond voor het leven sloten.

Huwelijksfotografie, een vak apart

De trouwdag is een dag in jullie leven die een bijzondere stap markeert. Een van de meest bijzondere momenten die je in je leven kunt meemaken. Maar ook een dag die vaak als in een roes voorbijgaat. Een dag vol gebeurtenissen en emoties. Om later in alle rust te kunnen terugkijken op jullie huwelijksdag, zijn mooie foto's onmisbaar. Foto's die niet alleen laten zien hoe jullie eruitzagen en wie erbij waren, maar die juist ook de sfeer en details treffend tonen.

Bruidsfotografie begint met een kennismaking

Voordat je mij boekt, is het belangrijk om te weten of mijn manier van werken past bij wat jullie willen. Daarom starten we met een kennismaking. Tijdens dat gesprek nemen we jullie wensen en het programma van de huwelijksdag door. Het gesprek is ook bedoeld om jullie te leren kennen. Want elk bruidspaar en iedere huwelijksdag is anders. Dat wat jullie uniek maakt moet terugkomen in de foto's.

Neem voor meer informatie contact op.


Henrieke van Assen © 2018. Alle rechten voorbehouden.